Bloc personal,

dimecres, 6 de setembre del 2017

Star Trek: Voyager (1997-98) S04




[37]

Aquesta temporada sí!

Entre d’altres coses per aportar un personatge nou amb un protagonisme estètic i argumental que eclipsa completament la resta de personatges: Seven of Nine, una humana assimilada pels borgs a la que li treuen alguns implants per tornar-la humana. En la història d’Star Trek s’explica que els productors van demanar la incorporació d’un nou personatge més sexy, però un cop el van veure van dir que era “massa” sexy i això es pot intuir una mica en el vestuari arrapat a la pell que llueix, que primer és gris platejat (més sensual) i després marronós textil (més suavitzat). “Dos tetas tiran más que dos carretas.”

De pas “eliminen” a la Kes, que en l’anterior temporada havia protagonitzat alguns dels pocs capítols bons. Però no és només els personatges: s’han posat les piles i la majoria de capítols estan més que bé (també n’hi ha algun de justet). Alguns capítols excel·lents!

Al mateix temps que estaven emetent aquesta sèrie, també es podia veure Star Trek: Deep Space Nine (1993-99) en la seva 6a temporada.

APUNTS: Aquests són la nau (USS Voyager NCC-74656), l’uniforme i el comunicador en aquesta sèrie i temporada. Hi han dos capítols que mostren variants de l’uniforme: en un l’uniforme de les noves naus de la Flota Estelar és igual al que llueixen el personatges amb l’única diferència que, en la part superior, en comptes de ser de color és grissa i el que dóna color és la samarreta de coll de cigne de sota; i en l’altre una realitat imaginada en la que enlloc de les samarretes de coll de cigne de sota grisses són negres i tots porten guants negres (és una interpretació historiada del que podria haver estat).



26 capítols de 45 minuts.



IMDb (7,7):
“A l’altra punta de la galàxia, a setanta-cinc anys de distància a màxima velocitat warp de la Federació, la nau estelar USS Voyager NCC-74656 ha de cooperar amb els rebels maquis per poder tornar a casa.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada