Bloc personal,

divendres, 15 de setembre del 2017

Star Trek: Voyager (1998-99) S05




[38]

Aguanta l’embranzida…

Com en totes les temporades, hi han bastants altibaixos. Capítols bastant bons i d’altres ben dolents. Però en línies generals es pot dir que, després d’una excel·lent 4a temporada, aquesta 5a temporada sembla que aguanta l’embranzida de la 4a i manté bastant bé el nivell. La Seven of Nine es menja la resta personatges i com a novetat té un nou uniforme menys sensual, un de color blau… ;-)

Novetats destacables? Construeixen una nova llançadora –la Delta Flyer– més moderna, més ràpida, que pot fer de tot… i en dos capítols apareixen dues naus de la Flota Estelar, que sembla no tornaran a aparèixer, però que, almenys una, la Relativity, una nau amb tecnologia per fer salts en el temps del s. XXIX, té suficient incidèncida per trasbalsar el “bojos” d’Star Trek i tota la “mitologia”.

Ara, això sí, començo a estar una mica saturat de tantes temporades en tant poc temps. Hi ha dies que “només” veig dos capítols, però n’hi ha que en són quatre o més…

Coincidim amb la 7a i última temporada Star Trek: Deep Space Nine (1993-99).

APUNTS: Aquests són la nau (USS Voyager NCC-74656), l’uniforme i el comunicador en aquesta sèrie i temporada. L’uniforme de gala és el mateix, però amb els colors invertits… al final pots acabar amb un xoc epilèptic… ;-) El capítol Relativity, òbviament, els uniformes i insígnies són diferents. Els uniformes són d’un color gris fosc.



26 capítols de 45 minuts.



IMDb (7,7):
“A l’altra punta de la galàxia, a setanta-cinc anys de distància a màxima velocitat warp de la Federació, la nau estelar USS Voyager NCC-74656 ha de cooperar amb els rebels maquis per poder tornar a casa.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada