Bloc personal,

divendres, 22 de setembre de 2017

Star Trek: Voyager (1999-2000) S06
[39]

Força bé…

Altibaixos, els habituals. Les històries de borgs són les que millor han anat de sempre… ja des del capità Picard. A la Seven of Nine se li comença a passar aquell interès inicial per la novetat, però segueix sent la protagonista vulguin o no, encara que només passi de fons. Aparició de The Rock (Dwayne Johnson) en un capítol. Dos bons capítols amb personatges de l’Enterprise del capità Picard (TNG), el tinent Barclay (que aconsegueix comunicar-se amb l’Enterprise des del quadrant Alfa al Delta) i la consellera Deanna Troi. La Kes fa una tornada inesperada i una mica més inflada del normal (potser estava prenyada). I a l’últim capítol d’aquesta temporada, els borg destrueixen la Delta Flyer. Això vindria a ser el resum d’aquesta penúltima temporada.

APUNTS: Aquests són la nau (USS Voyager NCC-74656), l’uniforme i el comunicador en aquesta sèrie i temporada.26 capítols de 45 minuts.IMDb (7,7):
“A l’altra punta de la galàxia, a setanta-cinc anys de distància a màxima velocitat warp de la Federació, la nau estelar USS Voyager NCC-74656 ha de cooperar amb els rebels maquis per poder tornar a casa.”

Cap comentari:

Publica un comentari