Bloc personal,

diumenge, 11 de desembre del 2005

Sortideta solet


Avui diumenge he decidit fer una sortideta tot sol. He provat de fer el circuit que vam fer el dia del Ricardo en dues parts, però tot seguit. De pas m'anava enterant per on passava, perquè l'altre dia anava tant de cul que no podia disfrutar del paissatge.

He sortit de casa a 1/4 d'1 del migdia. Feia sol però molt de fred. Me n'he anat per la C-31 direcció Ribes. Hi ha un moment que la C-31 i la C-32 coincideixen. Després he agafat el desviament a Ribes, però en comptes d'entrar a Ribes he agafat direcció Vilafranca. De seguida he sortit a la dreta cap Olivella. He fet tota la carretera de les urbanitzacions que porten a Olivella, però finalment quan has d'entrar a Olivella, has d'agafar un desviament tot recte. En canvi he seguit la carretera principal que feia un bon revolt a l'esquerra direcció Vilafranca. Una bona carretera de curves. Aprens a traçar-les... De fet no he arribat a Vilafranca. He arribat a la N-340 que puja a l'Ordal.

Girant a la dreta m'he encarat en la recta de l'Ordal. He anat atravessant poblacions. En una d'elles el termòmetre marca 7 graus. Abans d'arribar dalt de tot, m'he parat al centre de la carretera per agafar un desviament a l'esquerra que portava a Sant Sadurní d'Anoia. Una bona carretera de curves però de baixada... prefereixo les pujades a les baixades. A Sant Sadurní no cal entrar-hi tampoc. He agafat direcció Sant Pere de Riudebitlles, però quan ja estava a fora de Sant Sadurní, he girat a la dreta direcció Masquefa. Una altra bona carretera de curves. A la meitat he hagut de parar a canviar-me els guants. Tenia la punta dels dits gelada, perquè portava els guants d'estiu. En canvi la jaqueta d'estiu (amb dues fundes dintres, una contra la pluja i l'altre contra el fred) han aguantat de primera. Per alguna cosa va costar quasi 300 euros...

Finalment, a prop de Masquefa, en comptes de girar a la dreta, he agafat direcció Piera. A Piera he vist on vam esmorzar l'altre cop. Vaig reconeixent els llocs per on vam passar. Passo Piera i agafo direcció Capellades. Tampoc arribo a Capellades. Sí a Vallbona de les Monges.

Quan em creu amb al C-15 Vilafranca-Igualada, agafo direcció Vilafranca. I en el primer desviament surto per la dreta. Direcció Mediona. És el primer cop que passo per aquesta carretera. L'altre cop vam anar al següent desviament i vam entrar direcció Sant Quintí de Mediona. Vam passar per davant del poble i vam continuar la carretera de pujada i amb curves. És a meitat d'aquesta carretera que vam agafar l'altre cop on "desemboca" aquesta de Mediona. M'he equivocat i he baixat direcció Sant Quintí. Me n'he adonat i he fet mitja volta. He arribat fins a Mediona i d'aquí direcció Sant Joan de Mediona. Bonica carretera també. Aquesta m'ha portat fins la Llacuna. Aquí ja començava a portar el fred a sobre que donava gust...

De la Llacuna direcció Font-Rubí. Aquesta és de les millors carreteres. Primer de pujada i després de baixada. Si no fos perquè ja eren les 2 del migdia passades i havien una humitat a les curves que espantava. Sort que només era humitat i no gel... Baixant, baixant cap a Sant Martí Sarroca. D'aquí a Vilafranca i de Vilafranca cap a casa. He arribat a 3/4 de 3 i només he parat per canviar-me els guants... Déu n'hi do!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada