Bloc personal,

dilluns, 24 de desembre de 2007

De vacances a Gran Canària (Nadal 2007)


Aquest any no teníem gaire clar si ens anàvem de vacances fins últim moment. Sempre hi hem anat durant els dies de Nadal, entre altres coses, perquè aquests dies no sortia ningú de vacances i sortien ofertes molt bé de preu. Però els últims anys la truita s'ha girat i sortia realment car sortir justament els dies de Nadal. Era la temporada alta de tots els hotels i a més et fotien suplements per la "Gala de Nadal"... que a fi de comptes era el buffet de sempre disfressat.

Així que aquest any ens hem decidit a anar-hi la setmana abans de Nadal: del 17 al 24 de desembre. L'única pega és que, com hem decidit a anar a Gran Canària els vols d'anada i tornada han sigut una mica "tocada de collons". Hem arribat a l'hotel passades les 12 de la nit del primer dia i ens hem hagut d'aixecar abans de les 5 del matí per agafar un vol a les 9!!! Així doncs hem perdut dos dies... igual que el primer cop que hi vam estar... (la qual cosa m'ha donat que pensar que aquest blog ja porta més de dos anys en marxa... déu n'hi do!)

En definitiva, aquest any relax total. Sol i platja pràcticament tots els dies: el primer dia van haver-hi aiguats al nord de l'illa (i suposadament aquí també, però ni ens vam enterar) i vam estar de compres. Fins i tot va fer més calor que l'altre cop. Per mi ha estat el millor any en quan a temps.

Hem estat a Maspalomas, bé a Sant Agustín, al costat de Playa del Inglés i Maspalomas, en un hotel de 4 estrelles amb balneari: el Gloria Palace. El menjar molt bé, les nits entretingudes (almenys hi havien activitats, en les que no hi participàvem, és clar, però hi eren), piscines climatitzades... en fi, tot de comoditats que aquest cop no hem aprofitat perquè hem disfrutat, i molt, de la platja nudista de Maspalomas.

Cap comentari:

Publica un comentari