Bloc personal,

diumenge, 17 d’agost de 2008

Eclipsi de lluna

Avui passejant per Sitges, casualment hem vist la lluna mig tapada. No hi havia ni un núvol. Hem suposat que era un eclipsi de lluna.

I efectivament ha estat així. Al cap d'una estona hem vist gent a la platja fent-ne fotos. Però el més curiós és que, per primer cop, no ho sentit a la tele... és clar, massa feina tenen amb els Jocs Olímpics, en un dia memorable per recordar els 9,69" dels 100 m. llissos.

Bé, al gra, el motiu pel que escric aquesta entrada al blog és que avui ha estat un dia estrany, per tot això que he explicat i perquè, sobretot, quan hem tornat de passejar per Sitges, serien 2/4 d'1 de la matinada, encara s'estava acabant l'eclipsi quan al capdemunt del carrer per on torno de la passejada, he vist un camió tipus tràiler aparcat, que veig de tant en tant. És un camió d'una companyia que fa el trajecte Madrid - Barcelona i de tant en tant el veig allà aparcat. Suposo que déu fer nit en alguna casa propera.

El més curiós és que jo anava escoltant la ràdio amb els meus auriculars i anava sonant una cançó i així que m'acosto al camió, veig per la banda que m'acosto uns quants grafitis i per l'altra quasi tot ple de grafitis i just en el moment que me n'estic adonant d'aquest fet la lletra de la cançó que sonava diu "i el graffiti que te ha dejao'..." o alguna cosa semblant. En aquell moment en dono compte i aixeco el cap per comprovar com estava l'eclipsi... acabant-se.

Un dia estrany, sense dubte.

Cap comentari:

Publica un comentari