Bloc personal,

dijous, 5 de febrer del 2009

Christian Scott Quintet al Jamboree



Que sapigueu que l'últim diumenge de febrer (22/02/09) me'n vaig al Jamboree a veure el Christian Scott Quintet presentant el seu últim disc "Live at Newport".

I jo ja tinc l'entrada. Com sempre... si voleu, m'aviseu.

Texte copiat i enganxat del web de Jamboree:
"Sense cap mena de dubte, el públic que ens acompanyi aquesta nit quedarà estupefacte davant aquest jove trompetista nord-americà i els seus quatre acompanyants. I és que Chris Scott, amb poc més de 20 anys, posseeix un talent natural que li ha valgut evidents comparacions amb el genial Miles Davis, però –alhora– compta amb un fervent desig de forjar nous horitzons i ha aconseguit fer-se amb una veu distintiva, d’absoluta originalitat. Fins i tot, aquesta voluntat trencadora l’ha portat a col•laborar amb artistes del món del hip hop, com Mos Def, Jill Scott i X-Clan sense que els puristes del jazz es portessin les mans al cap. Després de completar una doble graduació al prestigiós Berklee en menys de la meitat del temps que es considera habitual, aquest monstre de la trompeta, va llançar “Rewind That” (Concord, 2006), un disc que va ser nominat als Grammy i va captivar la comunitat jazzística d’Estats Units, situant-se al capdavant de les principals llistes especialitzades. No va ser menys el seu següent disc, “Anthem”, de potència visceral. Intuïtiu, arriscat, amb convicció, Scott arriba ara amb una nova proposta sota el braç, un àlbum en directe que segueix en la bona direcció. Imprescindible.!"

Qui avisa no és traïdor... ;-) Hi han dues sessions, una a les 9 del vespre i l'altre a les 11. No cal dir a quina hi vaig, no?

Ja us diré com ha a anat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada