Bloc personal,

dissabte, 18 de febrer del 2012

Ironies de la vida: Mobile World Congress no disponible per a dispositius mòbils


Doncs sí que és una gran ironia mostrar una notícia amb vídeo incorporat anunciant el Congrés Mundial de Mòbils i no poder-lo veure perquè no està preparat per a dispositius mòbils.

Habitualment llegeixo les “tonteries” del Facebook –la gran eina de procastrinació dels nostres temps– en l’iPad al vespre, just abans d’anar a dormir. I llegeixo una nota de Neàpolis Vng que diu:
“Neàpolis serà present al Mobile World Congress, un esdeveniment amb una gran repercussió global que ofereix diverses oportunitats de negoci per a Vilanova i la Geltrú”
Alhora que enllaça una notíca de tdtgarraf.com (Canal Blau TV) que anuncia aquest Mobile World Congress. Com el contingut principal de la notícia és una vídeo, mostra la miniatura del vídeo en qüestió. Però indica que és un vídeo que no està preparat per a reproducció en dispositius mòbils... empassa’t aquesta!

Irònic o no?

[ACTUALITZACIÓ]: Investigant una mica veig que el “problema” només passa amb l’aplicació per iPad de Facebook. Si entro a Facebook des del navegador no passa. Però de moment, a algú li han xiulat les orelles... ;-)  Figues d’una altra panera seria avaluar la manera de donar la notícia i les imatges que l’acompanyen mostrant una concepte totalment freak i nerd que res té a veure amb les “oportunitats de negoci per a Vilanova i la Geltrú”. (Em sembla que ja he parlat de més...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada