Bloc personal,

dimarts, 23 de gener de 2018

Dead Dead Demons Dededede Destruction 4 (2017)
Inio Asano (guió, dibuix i tinta)
(Deddo Deddo Dēmonzu Dededededesutorakushon - Dead Dead Demon’s Dededede Destruction)

[ Manga seinen, slice of life, ciència ficció ]
Norma Editorial[77]

Està “correcte”, però a mi no em fa el pes…

No faré comentaris gaire diferents dels que ja he fet en altres volums d’aquesta sèrie. La sèrie està molt ben feta. El mestratge d’Asano planeja damunt tota la història, però no sé ben bé perquè amb mi no connecta. Ho veig tot molt distant i estrany. L’única cosa positiva d’aquest volum és la incorporació de nous personatges, no més histriònics dels que hi havien fins ara, però que amb la barreja encara ho fa tot més estrany. I quan veig que hi ha molta gent encantada amb aquesta sèrie, faig un esforç i intento buscar-li una explicació, però no la trobo… potser només hauria de deixar-me portar i disfrutar el moment…

Llegit via scans.


Whakoom:
“Hi han molts invasors darrerament, no? Futaba i el seu ambigu amic Makoto es traslladen a Tòquio, l’epicentre de la invasió, per començar la universitat. Allà coneixen a Kadode, Ouran i companyia, que intentaran –a la seva manera– adaptar-se a la vida universitària i portar cadascuna a la seva manera la seva particular croada en contra (o a favor) dels invasors.”


8 capítols (25-32) - 160 pàg. b/n + 4 pàg. color + cobertes (rústica) + sobrecobertes (plastificades + vernís UVI) - 130 x 182 mmDead Dead Demons Dededede Destruction 1 (2014)
Dead Dead Demons Dededede Destruction 2 (2016)
Dead Dead Demons Dededede Destruction 3 (2016)
Dead Dead Demons Dededede Destruction 4 (2017)
Dead Dead Demons Dededede Destruction 5 (2017)
Dead Dead Demons Dededede Destruction 6 (2018)

Cap comentari:

Publica un comentari