Bloc personal,

dimarts, 28 de novembre del 2017

Dead Dead Demons Dededede Destruction 2 (2016)




Inio Asano (guió, dibuix i tinta)
(Deddo Deddo Dēmonzu Dededededesutorakushon - Dead Dead Demon’s Dededede Destruction)

[ Manga seinen, slice of life, ciència ficció ] (ed. 2016)
Norma Editorial



[42]

Assimilant un nou i sutil canvi d’estil…

La història encara no és prou interessant per atrapar-me de veritat… però aquí estic, en el segon volum i a l’espera del tercer; potser sí que m’ha atrapat… ;-) És veritat que, com acostuma a fer amb la seva particular mestria, explica la vida dels diferents personatges, des dels seus punt de vista i és fàcil identificar-te amb ells. Però tampoc n’hi ha un amb el suficient protagonisme. Potser més endavant la història farà un gir inesperat… o no.

En el que més es nota el canvi d’estil és en els fons, en el que senzillament és inimitable. Ara els fons i algunes peces de roba tenen textures noves, textures afegides, textures fetes a mà però incorporades amb l’ordinador. A mi particularment no m’acaba de fer el pes perquè per una banda vol donar la sensació de “treballat a mà” però per l’altra està “mal fet”… no sé ben bé com explicar-ho. I el que definitivament no m’acaba d’agradar és el tractament dels objectes alienígenes i industrials fabricats a la terra… els hi falta credibilitat… s’intuiexien perspectives forçades, muntatges mal muntats… Em sembla que no tenen prou profunditat… massa plans, potser? Vinc de llegir un Moebius de fa gairebé 30 anys i, en aquest sentit –textures i objectes alienígenes–, hauria d’apendre’n bastant. És la meva opinió, és clar, amb el que he pogut veure i llegir fins ara.

Llegit en biblioteca.


Whakoom:
“Els ciutadans de Tokyo han adaptat la seva vida diària als plats voladors que sobrevolen la ciutat, sense preocupar-se massa pels invasors… i ignorant si alguns ja estan entre ells.”




8 capítols (9-16) - 164 pàg. b/n + 4 pàg. color + cobertes (rústica) + sobrecobertes (plastificades + vernís UVI) - 130 x 182 mm



Dead Dead Demons Dededede Destruction 1 (2014)
Dead Dead Demons Dededede Destruction 2 (2016)
Dead Dead Demons Dededede Destruction 3 (2016)
Dead Dead Demons Dededede Destruction 4 (2017)
Dead Dead Demons Dededede Destruction 5 (2017)
Dead Dead Demons Dededede Destruction 6 (2018)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada