Bloc personal,

dilluns, 30 de març del 2020

Rambo: Last Blood (2019)

[817]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Adrian Grünberg
Guió: Matthew Cirulnick, Sylvester Stallone
Actors: Sylvester Stallone, Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta

[ GAcció, aventura, thriller ] 1h 29min

Sinopsi

IMDb (6,2):
“Rambo ha d'enfrontar-se al seu passat i descobrir les seves impecables habilitats de combat per venjar-se exactament en una missió final.”

Crítica

No val la pena perdre el temps…

Ni cap ni peus. Amb el que havia estat i en el que s’ha convertit… actor i pel·lícula.

Resum (amb espòilers)

Onze anys després dels fets a Birmània, el veterà de la guerra del Vietnam, John Rambo, viu a Bowie, Arizona, al ranxo de cavalls del seu pare, que gestiona amb la seva antiga amiga Maria Beltran i la seva néta, Gabriela. Gabriela li diu a Rambo que un amic seu, Gizelle, ha trobat el pare biològic de Gabriela, Miguel, a Mèxic. Tant Rambo com Maria li diuen que no vagi a Mèxic, però Gabriela va en secret allà per preguntar-se per què Miguel la va abandonar i la seva mare fa anys. Gizelle condueix Gabriela al pis de Miguel, on ell li diu amb fredor que mai no va tenir cura de Gabriela ni de la seva mare.

Gizelle es porta a una ofegada Gabriela a un club proper, on Gabriela és drogada i segrestada pels agents policials d'un càrtel mexicà. Mentrestant, Maria informa a Rambo de la desaparició de Gabriela a Mèxic. Rambo es va dirigir cap a Mèxic i interroga tant Miguel com Gizelle sobre el parador de Gabriela. Gizelle porta de mala gana a Rambo al club on va ser vista per última vegada a Gabriela i s’enfronta a El Flaco, l’home que va parlar per última vegada amb Gabriela. Una dona misteriosa, Carmen Delgado, escolta Rambo mentre El Flaco el porta a la ubicació de Gabriela. Rambo és immediatament confrontat, colpejat i marcat pel càrtel, dirigit pels germans Hugo i Victor Martinez. Agafen el permís de conduir amb la ubicació del ranxo de Rambo i una foto de Gabriela, a qui Victor reconeix. El vot del càrtel va maltractar a Gabriela encara més a causa de les accions de Rambo.

Carmen torna a Rambo a la seva llar on ella el cuida fins que es recupera plenament al cap de quatre dies. Mentre que Rambo és cuidada per Carmen, Gabriela és desposseïda i dosificada constantment amb heroïna i venuda per ser violada repetidament. Carmen diu que és una periodista independent que ha estat investigant els germans Martinez, que van segrestar i assassinar la seva germana. Rambo després assalta un dels bordells, assassinant diversos homes fins que troba una gabriela drogada. Mentre tornava a casa a la seva recollida, Rambo agraeix a Gabriela que li hagi donat esperança durant deu anys, però mor per la sobredosi forçada. Un Rambo enfurismat envia a Maria i empara el ranxo amb trampes per a un enfrontament, i després torna a Mèxic per demanar ajuda a Carmen per trobar a Victor. Carmen inicialment es nega i li diu a Rambo que resoldrà res, però està convençuda després que apel·li al seu dolor i frustració.

Rambo va assaltar la casa de Victor, assassinant a diversos guàrdies i decapitant a Victor. En represàlia, Hugo condueix un grup d'atacs al ranxo de Rambo, on cadascun cau víctima de les trampes. Salvant Hugo per l'últim, Rambo el mutila i li arrenca el cor. Després, un afeblit Rambo s’asseu al porxo de la casa del seu pare, fent vot per continuar lluitant i per mantenir vius els records dels seus éssers estimats. Durant els crèdits, es mostren retransmissions a escenes de les quatre primeres pel·lícules de la franquícia, amb Rambo finalment enfilant el seu cavall i muntant cap al capvespre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada