Bloc personal,

dilluns, 16 de març del 2020

Spenser Confidential (2020)

[805]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Peter Berg
Guió: Sean O'Keefe, Brian Helgeland
Actors: Mark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin

[ Acció, comèdia, crim ] 1h 51min

Sinopsi

IMDb (6,2):
”Quan dos agents de la policia de Boston són assassinats, l'ex-policia Spenser s'uneix al seu company d'habitació ex-convicte per assassinat, Hawk, per enderrocar els delinqüents.”

Crítica

Sé que és una enganyifa, però sabia que a mi m’agradaria…

El típic blockbuster de manual; una recepta de cuina amb tots els ingredients i, a poc que estigui ben feta, saps que t’acabarà agradant. Saps al que vas des del primer moment i en cap moment et pots sentir defraudat. A mi m’ha agradat!

Resum (amb espòilers)

L'exoficial de policia de Boston, Spenser, es troba alliberat d'una pena de cinc anys de presó per haver intervingut en una disputa domèstica i agredir el seu capità John Boylan. El dia de l'alliberament de Spenser, Boylan i un altre oficial són assassinats. Spenser s'uneix al seu nou company d'habitació sense fils, Hawk, per investigar i enderrocar els culpables. L’augment dels preus de l’immoble i un projecte de casino a l’antiga pista de gossos del país de Wonderland amb l’avarícia del combustible i la participació de la policia en la venda de drogues per obtenir una part del projecte. Spenser examina les proves en un intent de combinar la sèrie d’esdeveniments en què van intervenir assassins, narcotraficants i agents de policia corruptes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada