Bloc personal,

diumenge, 7 de gener del 2018

Star Trek: The Next Generation (1990-91) S04




[48]

En l’equinocci de la sèrie…

Finalment el nostre amic Will Wheaton “abandona” la sèrie per estudiar a l’acadèmia. A mi em continua entretenint tot i que alguns capítols són d’agafar amb pinces, però en general estan tots molt bé, tractant temes que fins i tot avui en dia podrien ser considerats vigents.

En l’últim capítol de la temporada per primera vegada no tracten el tema Borg. El tema ara són els klingon en confabulació amb els romulans i just en l’última escena veiem una cara coneguda, la tinent Tasha Yar caracteritzada de romulana. Explicació a això? Cinquena temporada!

APUNTS: Aquests són la nau (USS Enterprise NCC-1701-D), la “jerarquia de colors“ de l’uniforme i la insígnia/comunicador en aquesta sèrie per aquesta 4a temporada, igual que les anteriors. Els millors uniformes.

Quan va acabar la temporada, als cinemes van projectar l’última de les 6 pel·lícules amb els personatges originals d’Star Trek: The Original Series.



26 capítols de 44 minuts.



IMDb (8,6):
“Cent anys després de la missió de cinc anys del capità Kirk, una nova generació d’oficials de la Flota Estelar inicien un viatge en una nova Enterprise en una missió per anar allà on ningú hi ha anat abans.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada