Bloc personal,

dissabte, 30 de juny del 2007

Anem a comprar loteria a Sort

Feia 9 mesos que no sortia. Des del BMW Riders. Justament a la Vall d'Aran.

Junt amb el Jose i l'Encarni amb la seva Yamaha FZ600 i uns amics amb una Hyosung tipus Harley ens anem a Sort a comprar loteria.

Són 3/4 de 8 del matí i fa fresqueta. Nosaltres portem la roba tancada (jo sense funda), però els amics van en màniga curta i casc semi-integral, amb la barbeta a l'aire. Ells diuen que no tenen fred. I la veritat és que quan sortim no es nota, però quan passem Vilafranca allà sí es nota.

Tirem direcció Igualada. Allà l'autovia direcció Lleida, però de seguida sortim direcció Ponts. En 1 hora estem a Ponts. A esmorzar al restaurant el Xalet. Molt bé, la veritat... encara que no és justament regalat...

Ara direcció La Seu. Just abans d'arribar girem a l'esquerra direcció Sort. I curves per donar, vendre i regalar. Jo vaig ja cansadet. Però s'agafen amb ganes. Veiem àguiles i el paissatge és maco de veure. Ja baixant del port de muntanya ens aturem una mica a descansar i pixar.

Continuem i abans d'entrar a Sort el Jose i el seu amic paren a posar betzina. Entrem a Sort i ens dirigim a la Bruixa d'Or. Sorpresa! Si en tot l'any només fan 15 dies de vacances, és quan les hem enganxat!!!

Bé, ja que som aquí podríem anar a Andorra. Desfem el camí, arribem a la Seu d'Urgell, passem el pas fronterer i entrem a Andorra. Parem al Punt de Trobada a dinar al self-service. Amb l'estòmac content anem a les botigues. L'amic del Jose s'ha espantat, perquè tornant de Sort, a la baixada, s'ha quedat sense frens. El que li ha passat és que se li han calentat i estan tous... Una botiga, una altra. No troben el que busquen i quan ho troben, no s'arrisquen a desmuntar res... en fi. Com no sabia què fer, li compra un casc a la dona.

Ens en tornem. Tornem a parar al punt de trobada a comprar tabac, xocolata i poca cosa més... tampoc portem grans maleteros. Són les 6 de la tarda fa una calor espantosa i els amics decideixen posar-se els polars. No entenc res! ;-)

Carretera avall... Parem a Ponts a descansar. Ara es treuen el polar... :DDD Nosaltres parem abans d'arribar a Vilafranca perquè l'Ade té fresquesta. Són ja les 9 del vespre casi. Més endavant ens han estat esperant a l'entrada a Vilafranca. Fem una última pausa i ens despedim. Cap a casa, sopar, treure el gos i dormir. Estem drestrossats...

I a més he agafat una tendinitis al tormell del peu dret... :(

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada