Bloc personal,

dilluns, 17 d’octubre del 2011

512 GB de backup de franc a Backify: a provar-ho...

Les feines actives al disc dur de 256 GB, una còpia de seguretat en Time Machine en un disc extern de 500 GB, les feines acabades gravades en CD/DVD i una còpia en un disc extern d’1TB muntat en mirror mitjançant dos discs independents d’1TB de manera que si falla un sempre tens l'altre operatiu.

Aquestes han estat fins ara les meves messures de seguretat per no perdre feina feta. Però ja fa temps que li vinc donant voltes a tenir una segona còpia de seguretat (o tercera, segons es miri) al “núvol”. Malgrat tot, encara que últimament se n’està parlant fins la saturació de l’iCloud d’Apple (i també d’altres sistemes d’enmagetzament al “núvol”), tots aquests sistemes són realment petits: estem parlant de 2 GB gratuïts a DropBox, 5 GB a iCloud i altres mides semblants en serveis semblants també. Sempre de franc. “Pagant sant Pere canta”, que diuen, però se’n va de qualsevol pressupost d’estar per casa.

Però ara he descobert aquest nou servei de Backify que ofereix servei de backup de 512 GB (sí, 512 GB... ho he hagut de llegir dues vegades) per tal de fer còpies de seguretat del nostre disc dur (o carpeta que assignem). I de franc, és clar.

A provar-lo toca, doncs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada