Bloc personal,

diumenge, 25 de novembre del 2018

Ant-Man and the Wasp (2018)

[667]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Peyton Reed
Guió: Chris McKenna, Erik Sommers
Actors: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña

[ Acció, aventura, comèdia ] 1h 58min

Sinopsi

IMDb (7,2):
“Mentre Scott Lang (Ant-Man) ha de portar una doble vida com a pare i com a superheroi, Hope van Dyne (The Whasp) i el Dr. Hank Pym preparen una nova missió per descobrir secrets del passat.”

Crítica

Per passar l’estona i prou…

De gairebé dues hores de pel·lícula, de què podria parlar? De les escenes post-crèdits! O millor encara, dels títols de crèdit! Les imatges de miniatures recreant escenes de la pel·lícula. Genials!

Per la resta, molt de fan sobrevalorant la pel·lícula a IMDb… que entenent-la com un capítol més dins el món Marvel està correcte, però individualment justeta, justeta…

Resum (amb espòilers)

Ant-Man està sota arrest domiciliari. Mentrestant el doctor Pym i la seva filla Hope (The Whasp) estan a punt de construir una màquina per entrar en el món quàntic i rescatar la seva dona/mare que s’hi va quedar en una missió. Només els falta una peça que els l’ha de proporcionar un traficant de tecnologia, que els posarà tota mena de problemes. A tot això, la policia no para de seguir Ant-Man per assegurar-se que no surt de casa i, a més a més, hi hem d’afegir un “fantasma” que apareix i desapareix a voluntat, atravessant la matèria a causa de la seva inestabilitat quàntica, després que, de petita, sobrevisqués a un accident en el que morien els seu pares, exiliats de S.H.I.E.L.D.

Entre acudit i acudit The Whasp i Ant-Man se’n surten de totes, fins arribar la gran persecució final on els edificis, cotxes i persones creixen i es fan petits a voluntat, mentre el doctor Pym es redueix a nivell molecular fins tornar amb la seva dona al món real i salvar la noia fantasma d’una mort imminent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada