Bloc personal,

diumenge, 18 de novembre del 2018

Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

[666]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: J.A. Bayona
Guió: Derek Connolly, Colin Trevorrow
Actors: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Rafe Spall

[ Acció, aventura, ciència ficció ] 2h 8min

Sinopsi

IMDb (6,3):
“Quan el volcà inactiu de l’illa comença a rugir, Owen i Claire munten una campanya per rescatar els dinosaures restants d’aquest esdeveniment a nivell d’extinció.”

Crítica

Entretinguda per l’acció, però un nyap argumentativament…

La història ja no s’aguanta per enlloc, si en algun moment ha tingut credibilitat… Però tot sigui per l’estona entretinguda que passes entre els bitxus impossibles i música a tota hòstia.

Resum (amb espòilers)

Després del desastrós final que va tenir l’anterior pel·lícula, el Congrés americà decideix no fer res i deixar que el volcà extingueixi els animals que encara queden vius a l’illa. Un milionari a punt de morir, cofundador del Parc, pensa que és millor que estiguin en una altra illa, una espècie de santuari o no hi hagi interacció humana. Recluta els dos protagonistes de l’anterior pel·lícula per localitzar Blue i, quan estan enmig del rescat, són traïts pels caçadors i abandonats a la seva sort. Els caçadors treballen a les ordres de l’assistent del milionari, que té millors plans pels animals.

Recuperen onze espècies d’animals, però el plat fort és crear una nova espècie, amb la intel·ligència de Blue, creada per matar sota estrictes ordres. Els protagonistes, finalment aconsegueixen desbaratar els plans del malvat, no sense que abans mati el milionari i aconsegueixi vendre, en subhasta, uns quants animals. La neta del milionari, que no és la neta sinó un clon de la seva mare, ajuda als animals a aconseguir la llibertat en territori continental, amb el perill que suposa per la resta de la població.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada