Bloc personal,

diumenge, 21 d’abril del 2019

The Nun (2018)

[712]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Corin Hardy
Guió: Gary Dauberman, James Wan
Actors: Demián Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet

[ Terror, misteri, thriller ] 1h 36min

Sinopsi

IMDb (5,4):
“El Vaticà envia un sacerdot amb un passat embruixat i una novícia al llindar dels seus vots finals per investigar la mort d’una jove monja a Romania i enfrontar-se a una força malévola en forma de monja demoníaca.”

Crítica

Bufff…

Tampoc m’ha desagradat tant… Està bastant bé fins el moment en que intenten donar-li una explicació lògica i coherent a tots els fetes inexplicables. Aquí la cosa ja no s’aguanta per enlloc.

Resum (amb espòilers)

En un convent de clausura de Romania han de resar ininterrompudament per no deixar sortir un dimoni que ha sortit de les catacombes, després que en l’edat mitja algun descerebrat l’invoqués. Per sort, amb la relíquia de la sang de Crist, van acosenguir tancar-ne la porta. Durant la segona guerra mundial, aquesta porta es va esberlar i en va sortir i, des de llavors, fa el que vol al convent.

Les dues úniques monges que queden es disposen en acabar amb la maledicció; una és devorada pel dimoni i l’altra, per no ser posseïda, se suïcida. El seu cos el troba el noi que els porta de tant en tant les provisions.

Des del Vaticà, en saber de la mort d’una monja, envien un capellà expert en exorcismes i una monja novícia que té visions de la verge Maria. Tot el que veuen són invencions del diable al que finalment guanyen aconseguint la relíquia de la sang de Crist amagada en el mateix convent i tirant-li-lo a la cara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada