Bloc personal,

diumenge, 14 d’abril del 2019

Mary Poppins Returns (2018)

[705]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Rob Marshall
Guió: David Magee, David Magee
Actors: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw

[ Comèdia, familiar, fantasia ] 2h 10min

Sinopsi

IMDb (7,0):
“Dècades després de la seva visita original, la mainadera màgica torna per ajudar els germans Banks i els fills de Michael durant un moment difícil de la vida.”

Crítica

Justeta i ensucrada, però tampoc n’esperava més…

Senzillament no calia fer-ne una segona part, però sempre hi ha gent amb molta nostàlgia i les modes diuen que tot torna.

Resum (amb espòilers)

Els dos fills Banks s’han fet grans. El noi s’ha casat i ha tingut tres fills, però la dona se li ha mort. Per això la germana està més en aquesta casa que a la seva.

La mala gestió fa que se li acumulin els deutes fins el punt de rebre l’execució de la hipoteca, per la qual cosa hauran de marxar i se la quedarà el banc.

Just en aquest moment apareix Mary Poppins i entre ensucrades cançons i jocs de màgia, ajudada aquest cop l’ajudant de l’escuraxemeneies que ara es dedica a encendre i apagar els fanals dalt d’una bicicleta.

L’únic que els pot salvar és la presentació d’un paper en el que s’indica que són propietaris d’accions del banc, però aquest paper ha desaparegut. No així el del banc, que està convenientment registrat, però que el director s’encarrega d’amagar arrencant la fulla i tirant-la al foc.

Quan ja estan buidant la casa, apareix l’estel de paper que el més petit s‘havia deixat i observen com havien fet servir el paper de les accions del banc per arreglar-lo. Tot això a 12 minuts de la mitjanit.

Al final, conte explicat, conte acabat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada