Bloc personal,

dilluns, 2 de setembre del 2019

Superlópez (2018)

[758]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Javier Ruiz Caldera
Guió: Jan (còmic), Borja Cobeaga
Actors: Dani Rovira, Alexandra Jiménez, Julián López

[ Acció, comèdia, ciència ficció ] 1h 48min

Sinopsi

IMDb (5,3):
“LJuan López, un oficinista ordinari i anònim, decideix exposar els seus superpoders per convertir-se en el primer superheroi espanyol: Superlópez.”

Crítica

Pfff…

No sé què dir… tampoc calia.

Resum (amb espòilers)

No tinc ganes ni d’explicar de què va… vinga, va, faré un esforç.

Un nen modificat genèticament en un planeta a l’altre punta de la galàxia acaba de nèixer i és enviat dins una nau a la Terra, perquè el dolent està guanyant la guerra. En saber-ho, hi envia la seva filla perquè el destrueixi. Arribant a la Terra, el nen topa amb un satèl·lit i acaba aterrant a Espanya. La nena a EE.UU.

Mentre el nen, amb bigoti des de nadó, intenta portar una vida normal a Espanya amagant els seus poders de superforça, la nena als EE.UU. acaba convertint-se en la SEO d’una important nacional que es dedica a l’electrònica. De gran, Superlópez atura un tren del metro que està a punt d’estavellar-se que ha preparat la noia per tal de trobar-lo i és descobert.

Al mateix temps que la noia intenta retenir-lo, avisant al seu pare perquè vingui a buscar-lo, Superlópez va descobrint els seus poders en companyia de la xicota que li agrada i el seu company que alhora és cap a l’oficina on treballa.

No cal dir que guanya Superlópez, la noia mata el seu pare, n’ocupa el poder i torna al seu planeta a governar-lo, mentre Superlópez decideix quedar-se a la Terra amb la gent que coneix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada