Bloc personal,

diumenge, 15 de setembre del 2019

Ponoc Tanpen Gekijō:
Chiisana Eiyū: Kani to Tamago to Tōmei Ningen (2018)
(Ponoc Short Films Theatre.
Volume 1 - Modest Heroes)
(Héroes Humildes)

[760]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Yoshiyuki Momose (Samurai eggu), Akihiko Yamashita (Tômei ningen), Hiromasa Yonebayashi (Kanîni to Kanîno)
Guió: Yoshiyuki Momose (Samurai eggu), Akihiko Yamashita (Tômei ningen), Hiromasa Yonebayashi (Kanîni to Kanîno)

[ Animació, aventura, familiar ] 53min

Sinopsi

IMDb (6,8):
“Antologia de tres curtmetratges originals escrits i dirigits per Hiromasa Yonebayashi, Yoshiyuki Momose i Akihiko Yamashita.”

Crítica

Els curtmetratges sempre venen de gust…

Tres curtmetratges d’Studio Ponoc que sempre valen la pena de veure.

Resum (amb espòilers)

Kanini & Kanino
En un món de criatures màgiques, Kanini i Kanino són petits germans humanoides que viuen sota l'aigua en un corrent. Actualment el seu pare té cura d’ells mentre la seva mare embarassada se n’ha anat per donar a llum. Quan un corrent pesat porta el seu pare fora, els germans emprenen un viatge perillós per trobar-lo i rescatar-lo.

La vida no perd (Samurai eggu - Life Ain't Gonna Lose)
Shun neix amb una al·lèrgia letal als ous. Cada dia, doncs, la família es concentra a protegir Shun del contacte. En Shun ha de menjar àpats especials a l’escola, els companys de classe han de tenir precaució de no escopir-lo i obtenir saliva amb ou per tot ell, i Shun ha de tenir en compte la seva al·lèrgia quan pensa en anar a un viatge de camp escolar. Al mateix temps, la seva mare intenta mantenir la seva carrera com a ballarina professional. Un dia, Shun, sense saber-ho, menja alguna cosa que el posa en perill.

Invisible (Tômei ningen)
Un treballador no només és invisible, sinó que també ha de mantenir-se amb un pes pesat per mantenir-se a terra. Al llarg d’un dia, sempre és ignorat per tots els altres, i gairebé flota fora quan perd l’extintor que utilitza per mantenir-se aferrat al terra. Però un cec li parla i el fa sentir millor amb ell. L’home invisible, de cop i volta, té l’oportunitat de ser un heroi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada