Bloc personal,

dijous, 23 d’octubre del 2014

Projecte #onedayonecover

Fa temps –anys fins i tot– que a l’ordinador hi tinc instal·lat un salvapantalles que s’activa passats uns minuts determinats d’inactivitat, en el que es veuen algunes de les caràtules de la meva biblioteca d’iTunes i, a més, tinc la possibilitat d’escoltar el disc només fent clic sobre la imatge de la caràtula.

La visió de tota aquesta col·lecció de caràtules té una potència visual i gràfica com la de pocs conjunts d’imatges, entre altres coses, perquè la biblioteca musical de cada persona diu més d’aquesta persona que no pas altres aficions o habilitats personals.

#onedayonecover és un projecte simple… com el seu propi nom indica, es tracta de pujar cada dia una caràtula d’un disc de la biblioteca personal d’iTunes. La idea és pujar-ho a les xarxes (Twitter, Facebook i Google+) i així, de pas, les estadístiques aniran reportant com van funcionant i la repercusió que tenen.

Com s’anirà veient, gairebé la totalitat de la meva biblioteca és jazz… tot tipus de jazz. I gràficament les portades de jazz han permès a il·lustradors i dissenyadors deixar-hi una mostra molt significativa de la seva creativitat. Així doncs, veurem disseny gràfic en estat pur i música per parts iguals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada