Bloc personal,

dissabte, 28 de desembre del 2019

Manyeo (2018) (The Witch: Part 1 - The Subversion)

[777]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Hoon-jung Park
Guió: Hoon-jung Park
Actors: Seung-chul Baek, Kim Byung-Ok, Woo-sik Choi

[ Acció, misteri ] 2h 5min

Sinopsi

Whakoom o IMDb (valoració):
“Una estudiant de secundària amb amnèsia intenta descobrir el que li ha passat. Tot conduint-la a problemes més profunds, posant al descobert una foscor que no hauria imaginat.”

Crítica

Sí, però no.

Hi ha coses que m’han agradat i molt, però hi han estereotips que em fan grinyolar les entranyes. Treballant l’acció, són genials, però aquests estereotips del guapo i la tonta la converteixen en una comèdia bufa. Per altra banda estiren massa la trama per no anar enlloc. A mi m’agrada més la xixa que el pa.

Resum (amb espòilers)

Fa 10 anys, Ja-yoon es va escapar d'una instal·lació governamental enmig d'un incident inexplicable per ella mateixa i va perdre tota la memòria. Una parella d'edat la porta a pesar que desconeix el seu nom ni l'edat. Creix per ser una estudiant de batxillerat brillant i entra en un programa d’audició televisada nacionalment per guanyar el premi màxim i ajudar la seva família en lluita. Tan bon punt apareix a la televisió, persones estranyes comencen a aparèixer a la seva vida. Un home anomenat "Nobleman" recorre constantment al seu voltant, a més de "Dr. Baek ”i“ Mr. Choi ”que la busca des de la seva desaparició. La vida de Ja-yoon cau en un turbulent, ja que converteixen la seva vida aparentment ordinària cap per avall amb un cop d'ull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada