Bloc personal,

dilluns, 23 de desembre del 2019

The Witcher (2019) S01

[108]

Valoració



Fitxa tècnica

Creador: Lauren Schmidt
Actors: Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra

[ Acció, aventura, drama ] 8 capítols de 47-67 min.

Sinopsi

IMDb (8,6):
“Geralt de Rivia, un caçador de monstres solitari, lluita per trobar el seu lloc en un món on la gent es demostra sovint més malvada que les bèsties.”

Crítica

Vista en tres dies!

He tardat dos capítols en reconèixer l’actor principal com Superman…

Sense saber de què va la broma, m’ha semblat genial. Explicació d’un “nou” imaginari de manera ben racionada amb el just i necessari perquè no es faci avorrida ni hi hagi informació de més. L’única pega que li poso són alguns efectes de croma de pa sucat amb oli…

Resum (amb espòilers)

The Witcher és una sèrie de drames de fantasia creada per la showrunner nord-americana Lauren Schmidt Hissrich per Netflix. Es basa en la sèrie de llibres amb el mateix nom de l’escriptor polonès Andrzej Sapkowski. La primera temporada, que consta de vuit episodis, es va publicar íntegrament el 20 de desembre de 2019. Es va anunciar una segona temporada per a la seva publicació el 2021.

Situat en un món medieval en una terra coneguda com el continent, The Witcher segueix la història del solitari caçador de monstres Geralt de Rivia (Henry Cavill), la bruixa Yennefer de Vengerberg (Anya Chalotra) i la princesa Ciri (Freya Allan), que tenen els seus destins lligats. La primera temporada es basa en The Last Wish (L’últim desig) i Sword of Destiny (L’espasa del destí), una col·lecció de narracions anteriors a la principal saga de Witcher. La primera temporada explora esdeveniments formatius que van donar forma als tres protagonistes, abans de les primeres trobades entre ells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada