Bloc personal,

divendres, 24 de juny del 2005

1000 km


Avui fa molta calor. És vigília de Sant Joan. Hem quedat al vespre per pujar a Daltmar a fer una mica de sopar a base de carn i sardines a la brasa. Endevineu qui ha de fer el foc per anar a sopar d'invitat...?

Per cert... no he explicat com funciona el rodatge de la moto: quan em van donar la moto, amb el casc Helix posat vaig provar una mica d'autopista; el troç de Vilanova a Ribes (C-32). Primer l'acollonament de la moto nova en sí, després el ser novato, i a això afegim-li que feia bastant d'aire i tot tremolava. El cas és que la vaig posar a 130 Km/h. Doncs, mal fet. Més que la velocitat, el que s'ha de controlar són les revolucions. Es veu que durant el rodatge, en els 800 primer quilòmetres no s'ha de passar de 5000 revolucions. Dels 800 als 1600 pots posar-la fins a 7000 revolucions. I a partir d'aquí al que vulguis. Doncs exceptuant aquest primer dia, que es posaria segurament a 6000 revolucions, ho he anat respectant tot.

Doncs tornem-hi. Vígilia de Sant Joan. Tinc ganes de fotre-li canya a la moto. No còrrer, però sí fer-li quilòmetres i curves sobretot. Sortint de Vilanova a la pujada de Canyelles (C-15) el contaquilòmetres marca 1000 km. Moment històric. Ara al principi hi han molts moments que són el primer cop que em passen, però aquest és especial. En teoria hauria de portar-la al taller a fer-li la revisió, però és dijous, demà festiu i queda tot el cap de setmana pel mig. Dilluns serà un altre dia...

Arribo a Vilafranca i continuo direcció Igualada. Surto direcció Font-Rubí. Quina carretera més maca! Arribo a la casa de colònies que havia estat de petit als estius i aquí teniu unes quantes fotos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada