Bloc personal,

dijous, 11 d’octubre del 2007

Pel·lícules, friquis i mites

Des de principis de mes tenim becari nou a l'estudi. Es diu Sergi Mondéjar. Més dades? A final de mes farà els 20 anys... encara no els té.

La veritat és que és un friqui en tota regla (no és en to despectiu, que quedi clar abans de res). I s'agraeix. Primer perquè és la primera persona que no li has d'explicar el funcionament de cap programa i després perquè la resta de friquis de l'estudi no ens sentim tan sols. :DDD

Doncs sí, és friqui perquè coneix altres sistemes operatius que no són Windows i Mac OS (no recordo ara el que va citar, però em sembla que era Linux). També ens va ensenyar des d'on veure pel·lícules (sèries en aquest cas) on-line sense esperar a que baixi l'arxiu de la mula (aMule i altres programes que utilitzen els enllaços ed2k link i són clients d'eDonkey), un torrent (Azureus, BitTorrent, Transmition, XTorrent...) o arxius tipus RapidShare o Megaupload.

Per feina... anoteu els següents enllaços:
- Películas online: http://www.peliculasonline.org/
- Stage 6: http://stage6.divx.com/

Es dóna per suposat que disposeu dels últims còdecs de Divx per QuickTime i tots els reproductors d'últimes fornades...

I si a això li sumem que "algú" en algun moment va dir que l'únic que podia treballar i al mateix temps veure una pel·lícula (Piratas de Silicon Valley o alguns capítols d'Herois) era el Ricard, ja tenim el mite. I ja tenim el tema tancat...





Més cosetes... que estic veient, ara per ara, 4 sèries al mateix temps: estic veient Herois en versió original i subtitulada, La dona biònica també en VO subtitulada (aquestes dues sèries les estan emetent al EEUU i vaig més o menys al dia), Homes als arbres (Men in Trees) també VO subtitulada i finalment Malsons (Pesadillas) doblada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada