Bloc personal,

diumenge, 7 de juny del 2015

Comptant macros  (1 de 4)

OBJECTIU TMB: 1.831 kcal
Manteniment: 3.000 kcal
Pèrdua grasa: 2.400 kcal
Proteïna:
210 g (35%)
Carbohidrat:
180 g (30%)
Grasa:
93 g (35%)
 
01/06/15 2.648 kcal 135,23 g (19%) 219,80 g (34%) 139,28 g (47%)
02/06/15 2.568 kcal 174,47 g (28%) 239,34 g (37%) 99,86 g (35%)
03/06/15 2.775 kcal 205,90 g (31%) 210,21 g (30%) 120,32 g (39%)
04/06/15 2.382 kcal 186,35 g (32%) 188,76 g (32%) 96,09 g (36%)
05/06/15 2.440 kcal 206,30 g (36%) 184,36 g (30%) 92,67 g (34%)
06/06/15 2.603 kcal 168,37 g (24%) 246,66 g (38%) 109,83 g (38%)
07/06/15 2.624 kcal 228,05 g (35%) 154,81 g (23%) 121,09 g (42%)

Complicat això de fer cuadrar els macros… per més que faci vaig molt sobrepassat de grases i carbohidrats. Els carbohidrats són “fàcils” de baixar. Les grases, a priori, també però costa més perquè són el que “li dóna gust a la vida”… ;-) I al final, tota la teoria paleo de que les grases no són dolentes, de que es pot baixar de pes consumint grasa si és de qualitat, en la pràctica queda que pràcticament no la pots provar… posant unes gotes d’oli a la paella o a l’amanida, a part de la que porten els propis aliments, vas cobert per tot el dia.

El que sembla gairebé impossible és augmentar les proteïnes als nivells requerits sense suplementació. He provat d’afegir-hi clares d’ou pasteuritzada, però no ho acabo de veure clar… massa proteïna sense gust a res! Continuarem experimentant!

Mentrestant aquí un exemple de menú, el del divendres 05/06/15, en el que he cuadrat objectius amb resultats.

Esmorzar:
  • Omelette (truita) de 2 ous mitjans amb formatge de cabra
  • Cafè especiat amb cacau

Dinar:
  • Amanida d’enciam i tomàquet amb nous
  • Pit de pollastre (350 g) amb verdures (ceba, esbergínia i carbassó)
  • Taronja
  • Cafè especiat amb cacau

Sopar:
  • Amanida d’enciam i tomàquet
  • Salmó (180 g) amb ceba
  • Arròs basmati al curry
  • Pastís d’avena (40 g) amb clares d’ou (200 g) i cacau

‘Picoteo’:
  • Cafè especiat amb cacau
  • Poma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada