OBJECTIU | TMB: 1.831 kcal Manteniment: 3.000 kcal Pèrdua grasa: 2.400 kcal |
Proteïna: 210 g (35%) |
Carbohidrat: 180 g (30%) |
Grasa: 93 g (35%) |
|
15/06/15 | 1.795 kcal | 141,94 g (32%) | 98,15 g (22%) | 91,44 g (46%) | |
16/06/15 | 2.451 kcal | 192,02 g (32%) | 143,42 g (24%) | 120,53 g (44%) | |
17/06/15 | 2.710 kcal | 206,97 g (31%) | 207,02 g (31%) | 115,56 g (38%) | |
18/06/15 | 2.515 kcal | 168,42 g (26%) | 231,04 g (36%) | 105,01 g (38%) | |
19/06/15 | 2.147 kcal | 185,73 g (32%) | 183,80 g (34%) | 81,54 g (34%) | |
20/06/15 | 2.288 kcal | 168,43 g (29%) | 194,63 g (34%) | 93,02 g (37%) | |
21/06/15 | 2.233 kcal | 188,28 g (33%) | 163,80 g (29%) | 93,09 g (38%) |
Continuo anant just de proteïna i una mica alt de grases. També se’m disparen els carbohidrats si no estic atent. Ara però ja no em preocupa tant perquè ho estic contextualitzant tot.
Un dels principals “problemes” que em vaig trobar al començar aquesta dieta, és que de matí em desvetllava molt aviat i no dormia –en conseqüència, no descansava– les hores necessàries i arribava el migdia, estava mort, i em quedava adormit de mala manera sense tenir el costum de fer la migdiada. Ara em sembla que, mica en mica, li vaig trobant el punt a tot plegat.
Finalment he après dues coses bàsiques:
1.- Que l’ideal sempre que es pugui, es fer dos àpats diaris: migdia i nit. Menjant adequadament és molt fàcil saltar-se l’esmorçar… en tot cas un cafè. Ara, això sí, quan el cos et demana esmorçar, jo esmorço, però en la mida del possible, amb dos àpats ja fas via.
2.- També va molt bé anar tant baix com sigui possible de carbohidrats i pujar una mica al sopar, reservant en cas d’ansietat a mitja nit algun carbohidrat més en forma de fruita o melmelada light –a mi em va bé–. És la solució a dormir/descansar 8 hores per la nit, tant important com menjar o entrenar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada