Bloc personal,

dimecres, 12 de juliol del 2017

Star Trek II: The Wrath of Khan (1982)




[505]

Molt millor del que recordava…



Lorem ipsum.



Recordo que quan fa més de 10 anys vaig voler recordar aquesta pel·lícula se’m va fer farragosa. També és veritat que no venia d’haver-me empassat prèviament 2 temporades d’Star Trek: The Original Series, empapat dels personatges, històries i meravelles de la USS Entreprise NCC-1701, a punt d’acabar la tercera temporada i havent fet ja un tastet de Star Trek: The Next Generation (aquí hi han 7 temporades!), sèrie que sí recordo en molts capítols repetits fins la sacietat al Canal33. Ara doncs, m’ha sabut a glòria i he pogut contrastar que la primera (Star Trek: The Motion Picture (1979)) era més que justeta… tot i que en aquesta tampoc és que s’hi escarrassin aprofitant imatges de la primera…

Encara que continua malparada en comparació amb altres pel·lícules sci-fi de l’època, almenys està molt millor compensada.

APUNTS: Tota la pel·lícula “tiren” amb la USS Enterprise NCC-1701 renovada per l’Star Trek: The Motion Picture de 1979 i fins i tot reaprofiten imatges del rodatge d’aquesta primera part.




IMDb (7,7):
“Amb l’ajut d’una tripulació encara en formació, l’almirall Kirk ha d’aturar un antic enemic, Khan Noonien Singh*, per tal que no utilitzi el dispositiu Gènesis –generador de vida- com a arma definitiva.”

(*) Veure capítol Space Seed –el que fa 22, 24 o 25 depenent de si es compta el capítol pilot o altra edició en DVD, per exemple– de la primera temporada d’Star Trek: The Original Series (1966-67).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada