Bloc personal,

dimecres, 12 de juliol de 2017

Star Trek II: The Wrath of Khan (1982)
[505]

Molt millor del que recordava…Lorem ipsum.Recordo que quan fa més de 10 anys vaig voler recordar aquesta pel·lícula se’m va fer farragosa. També és veritat que no venia d’haver-me empassat prèviament 2 temporades d’Star Trek: The Original Series, empapat dels personatges, històries i meravelles de la USS Entreprise NCC-1701, a punt d’acabar la tercera temporada i havent fet ja un tastet de Star Trek: The Next Generation (aquí hi han 7 temporades!), sèrie que sí recordo en molts capítols repetits fins la sacietat al Canal33. Ara doncs, m’ha sabut a glòria i he pogut contrastar que la primera (Star Trek: The Motion Picture (1979)) era més que justeta… tot i que en aquesta tampoc és que s’hi escarrassin aprofitant imatges de la primera…

Encara que continua malparada en comparació amb altres pel·lícules sci-fi de l’època, almenys està molt millor compensada.

APUNTS: Tota la pel·lícula “tiren” amb la USS Enterprise NCC-1701 renovada per l’Star Trek: The Motion Picture de 1979 i fins i tot reaprofiten imatges del rodatge d’aquesta primera part.
IMDb (7,7):
“Amb l’ajut d’una tripulació encara en formació, l’almirall Kirk ha d’aturar un antic enemic, Khan Noonien Singh*, per tal que no utilitzi el dispositiu Gènesis –generador de vida- com a arma definitiva.”

(*) Veure capítol Space Seed –el que fa 22, 24 o 25 depenent de si es compta el capítol pilot o altra edició en DVD, per exemple– de la primera temporada d’Star Trek: The Original Series (1966-67).

Cap comentari:

Publica un comentari