Bloc personal,

dissabte, 14 d’octubre del 2017

Big Mouth (2017) S01




[41]

Al principi incòmoda…

Haig de comentar que vaig començar a veure aquesta sèrie sense saber què em trobaria i, és clar, em va agafar desprevingut. Òbviament, “políticament” molt incorrecta però, després de superar aquesta primera incomoditat, al final li acabes agafant el punt.

Narra la vida de nanos de 12 anys – i famílies– en el seu dia a dia de l’escola a casa i moltes referències al món jueu, en el moment en que comencen a experimentar la seva sexualitat. La manera en que explica i ensenya les coses, i en el cas de ser nens de 12 anys i per tant menors, tot podria quedar molt a prop del que podria ser qualificat com a pornografia infantil… però és clar, això està més en aquells caps que tenen la “mirada bruta”…

Com dic, al final m’ha agradat i no és gens ofensiva. Al contrari, és molt pedagògica, però deixant de banda tots els prejudicis socials això pot incomodar. La qüestió és, si utilitza un llenguatge tant groller –que per altra banda és el més normal en els nanos–, és aconsellable que ho vegin nanos de la seva edat en el món real? Jo penso que sí, és més, és totalment inqüestionable, però seguramnet molt gent posarà el crit al cel.



10 capítols de 25-27 minuts.



IMDb (8,3):
“Una colla d’amics adolescents troben les seves vides amenaçades per les meravelles i els horrors de la pubertat.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada