Bloc personal,

diumenge, 15 d’octubre del 2017

Star Trek: The Next Generation (1988-89) S02




[42]

Sensació d’haver afluixat el ritme…

La sèrie en sí, en sembla la millor de totes, però tal i com ha acabat l’últim capítol d’aquesta temporada, el pitjor de tots amb “alevosia” –és clar que sempre acabes recordant més l’últim que has vist– construit amb refregits, m’ha fet replantejar la qualificació.

En aquesta temporada Number One apareix ja amb barba, la doctora continua sent una dona –ja no és la mare del Will Wheaton– una substituta que a mi personalment no m’agrada gens (ni l’actriu, Diana Muldaur, ni el personatge, doctora Pulaski) i tenen coneixement, per primera vegada gràcies a Q (un altre personatge que li tinc mania), de l’existència dels Borg.

APUNTS: Aquests són la nau (USS Enterprise NCC-1701-D), la “jerarquia de colors“ de l’uniforme i la insígnia/comunicador en aquesta sèrie per aquesta 2a temporada, igual que l’anterior. Havent vist ja altres sèries, em semblen els millors uniformes.



22 capítols de 44 minuts.



IMDb (8,6):
“Cent anys després de la missió de cinc anys del capità Kirk, una nova generació d’oficials de la Flota Estelar inicien un viatge en una nova Enterprise en una missió per anar allà on ningú hi ha anat abans.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada