Bloc personal,

divendres, 27 de gener del 2006

Els nous Macs amb processador Intel no executaran Classic... :(

Doncs sí. Sembla ser que els nous Macs amb el nou processador Intel Core no suportaran Classic.

I què vol dir tot això? Per mi personalment vol dir que no podré fer anar QuarkXPress 3.31... :( Però, tal i com diuen, "no hay mal que por bien no venga", això pot ser ben bé d'aquí un any.

Pensem-ho bé. A la feina tinc G5 dels últims (desembre 2005) amb processador de doble nucli a 2 GHz, 2,5 GB de DDR2 SDRAM (memòria RAM) i HD (disc dur) de 150 GB... què més vols? Això va que vola! I a casa encara segueixo amb el iMac G3 que està demanant una actualització a crits, però com que va tirant... i no anem sobrats de calés... L'any que ve cau segur! Esperarem a que la tecnologia Intel en el Mac s'assenti i tot vagi bé. Per llavors ja tindrem nou OS i tot estarà més calmat.

Dono per suposat que ja sabeu que des de mitjans de gener ja estan a l'AppleStore els nous Macs amb processador Intel. De moment són els iMac i els nous portàtils MacBook Pro. Els processadors Intel porten el nom de Intel Core Duo perquè són l'equivalent als antics doble processador que ja des dels últims G5 i iMac G5 eren processadors de doble nucli.

I dono per suposat que sabeu què és Rosetta (feu clic al nom i ho sabreu)

Podeu llegir el per què de tot plegat aquí per gentilesa de Juan de Dios Santander Vela, conegut membre de la Lista de Soluciones Planeta Mac i Mac-ES. Aquest sí que és un Tsen-Tsei (com em diuen a mi de broma a la feina) dels Macs en general.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada