Bloc personal,

dissabte, 16 de setembre del 2006

Trobada BMW Riders 06 + nou rècord velocitat... ;-)


Com sóc capsigrany, aquest any m'he entossudit en anar a Viella a la trobada BMW Riders 06. I sabent que plouria me n'hi he anat.

Ha estat tota una odissea, perquè he tardat ni més ni menys que 6 hores en arribar i 4 en tornar. I quasi tota l'estona plovent i amb un fred de tres parells de collons.

Però jo m'he plantat a Viella!

Per anar he passat per Vilafranca, Igualada, Calaf, Ponts, Òdena, La Seu d'Urgell, Sort, Coll de la Bonaigua, Viella. La veritat és que tot era molt maco... uns paissatges increïbles... però se'm va fer pesat de collons. Fixa't que calculava unes 3 hores i se'm van tornar en 6...

I al tornar per Pont de Suert, Lleida, Cervera, Igualada, Vilafranca i a caseta. 4 hores i apretant.

I a la tornada he fet un nou rècord de velocitat, que segurament ja mai més faré, però aquí queda: 190 km/h

Al final, de tot el que havia de fer a Viella (puenting, xerrades, exhibicions...), no he fet res. Primer perquè he arribat tardíssim. Després perquè plovia i no venien gaire ganes de fer res. L'únic que he vist ha estat una exhibició d'un francés fent les mil i una amb tot tipus de moto. I finalment perquè venia amb tant de fred al cos, que em trobava malament. Ha estat passar el túnel de Viella en la tornada i ha sortit el sol... l'any que ve serà una altra cosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada