Bloc personal,

divendres, 13 d’abril del 2007

Minino Garay y los Tambores del Sur - Kilombo

Ahir a la nit, passejant el Tuc, no podia posar l'emissora de sempre, Catalunya Ràdio per escoltar El Cafè de la República perquè estaven fent futbol i bàsket... I buscant pels dials de la ràdio em vaig trobar a Ràdio 4 que estaven fent un concert en directe de jazz... bé, de fussió. Hi havia de tot... però ben parit de collons!

Qui actuava, i en directe en aquell mateix moment, era Minino Garay: Minino Garay y los Tambores del Sur presentant el seu nou disc Kilombo. No cal dir que se'm van fer les 12 de la nit i encara estava allà enganxat... unes composicions de nassos, uns músics encara millors... em vaig quedar ben parat perquè fins ahir no sabia ni qui era.

Doncs resulta que és un músic argentí que, ara per ara, està afincat a París. I barreja en les seves actuacions tot el bagatge musical, cultural i social del seu país, donant un toc de crítica social i, sobretot, molt d'humor.

Voleu escoltar alguna cosa d'aquest individu? Entreu a Minino Garay.com i de fons hi ha un exemple de la seva música. En aquest cas és una mena de rap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada