Bloc personal,

divendres, 19 de setembre del 2014

Alguna cosa s’està coent entre Vilanova i Les Roquetes…


Mostra islàmics en un mapa més gran

Perquè en quedi constància, aquí deixo anotada una incidència (aprofitant que estem sota l’ull del “Gran Germà”): avui, 19 de setembre de 2014, a les 14:20, alguna cosa s’estava coent entre Vilanova i Les Roquetes. Concretament en aquest punt senyalat del mapa. En aquesta hora he començat a veure un moviment no habitual de persones. No n’eren poques. N’eren centenars… no sé si dir-ne fins i tot algun miler. No n’havia vist tantes juntes a aquestes hores del migdia ni amb aquesta indumentària (pròpia del nord d’Àfrica).

Podríem afinar i dir que eren islàmics, que no islamistes (unes poques lletres que fan canviar radicalment el concepte de la reunió). O hi ha una nova mesquita i era l’hora de sortida o alguna cosa “important” s’hi estava coent. Suposo que era la primera opció, però no deixa de ser xocant veure tant gran quantitat de gent… i que abans jo no ho havia vist.

Per ajudar a situar la zona és just al torrent que separa Vilanova de Les Roquetes al carrer de La Fita, darrera de la masia (ara jardineria) El Carro, entre el centre comercial Akí i el restaurant xinés Gran Duque…

Dit queda!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada