Bloc personal,

dijous, 1 de febrer del 2018

Star Trek: The Next Generation (1992-93) S06




[52]

A falta de veure l’última, la millor temporada de totes.

Aquesta és realment la més pròxima a totes en els meus records. I és que a més té de tot. No sé com anirà la pròxima temporada, però em sembla recordar que serà la més fosca…

Un capítol per l’Scotty. Introducció a Deep Space 9. Bajorans. Actors que més tard protagonitzaran Star Trek Voyager (el tinent Paris i Tuvok) fent altres papers. Viatges en el temps. Stephen Hawking. Lore, el germà dolent de Data. No sé… què més es pot demanar?

Per posar-nos en contexte, en acabar aquesta 6a temporada, va començar a emetre’s paral·lelament Star Trek Deep Space Nine i va durar 7 temporades més, per la qual cosa van haver de coincidir l’emisió de la 7a temporada i 5 temporades d’Star Trek Voyager amb Star Trek DS9.
APUNTS: Aquests són la nau (USS Enterprise NCC-1701-D), la “jerarquia de colors“ de l’uniforme i la insígnia/comunicador en aquesta sèrie per aquesta 5a temporada, igual que les anteriors. Els millors uniformes.




26 capítols de 44 minuts.



IMDb (8,6):
“Cent anys després de la missió de cinc anys del capità Kirk, una nova generació d’oficials de la Flota Estelar inicien un viatge en una nova Enterprise en una missió per anar allà on ningú hi ha anat abans.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada