Bloc personal,

diumenge, 11 de febrer del 2018

Star Trek: The Next Generation (1993-94) S07




[53]

L’última temporada de la “millor” sèrie Star Trek.

Com en totes les temporades hi han capítols millors i pitjors, però en línies generals dóna la sensació que “s’han deixat anar”… I això sí, en set anys, l’únic que ha aguantat el pas del temps ha estat el capità Jean-Luc Picard… la resta han acabat bastant “perjudicats”.

Intenten fer el típic de repescar velles glòries –un all star– com Wesley Crusher o Tasha Yar (per cert… al Wesley el “converteixen” en viatger del temps… WTF!) i, per aquesta temporada, la ració justa de Borg i Q. Potser més protagonisme de l’habitual, en aquesta ocasió per Worf.

Estant emetent al mateix temps Star Trek Deep Space Nine. A la temporada següent començarà Star Trek Voyager. I l’estiu següent d’acabar les set temporades ja podem veure la primera pel·lícula en cine dels personatges “The Next Generation” Star Trek: Generations (1994).
APUNTS: Aquests són la nau (USS Enterprise NCC-1701-D), la “jerarquia de colors“ de l’uniforme i la insígnia/comunicador en aquesta sèrie per aquesta 5a temporada, igual que les anteriors. Els millors uniformes.




26 capítols de 44 minuts.



IMDb (8,6):
“Cent anys després de la missió de cinc anys del capità Kirk, una nova generació d’oficials de la Flota Estelar inicien un viatge en una nova Enterprise en una missió per anar allà on ningú hi ha anat abans.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada