Bloc personal,

dissabte, 2 de desembre del 2017

La chica a la orilla del mar 1 (2009)




Inio Asano (guió, dibuix i tinta)
(Umibe no Onnanoko - A Girl on the Shore)

[ Manga seinen, slice of life, eròtic ] (ed. 2014)
Milky Way Ediciones



[43]

M’ha sorprès molt positivament…

No cal que insisteixi en el per què estic llegint Asano… perquè és un ”puto-geni” i vull saber més d’ell. Tot i ja haver-ne llegit algunes de les seves obres, aquesta sabia que també era bona, però no tant bona com Solanin… almenys això és el que havia llegit. A mi m’ha semblat al revés: és millor “La chica a la orilla del mar”. Encara em queda per llegir el segon volum, però tal i com acaba aquest primer volum, promet. I el que no sabia tampoc és que en bona part és eròtic –fins i tot pornogràfic–, però tot molt ben parit. També m’ha agradat molt l’edició de Milky Ways, molt acurada… que les pàgines tinguin número és un què.



Whakoom:
“Sato e Isobe, dos estudiants de secundària que decideixen embarcar-se en una relació purament física. Passejant per la vora d’una mar de corrents implacables, aviat es donaran compte que deixar de banda els sentiments resulta molt complicat.”






10 capítols - 194 pàg. + cobertes (rústica amb tinta metàl·lica) + sobrecobertes (plastificades mate) - 130 x 180 mm (13 mm gruix)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada