Bloc personal,

diumenge, 24 de desembre de 2017

Hana to Arisu (2004) (Hana and Alice)
[549]

Fresca i espontània…

He arribat a aquesta pel·lícula perquè havia llegit que l’anime que acabo també de veure Hana to Arisu Satsujin Jiken (2015) (The Case of Hana & Alice) estava basat en una pel·lícula live-action anterior de 2004… i la curiositat va matar el gat… ;-)

Doncs la veritat és que m’ha sorprés perquè està molt bé. No sembla una cosa de l’altre món, però primer la història és prou diferenta de l’anime com per tenir-ne curiositat i després perquè “a la seva manera” està molt ben rodada i construïda. Això sí, llarga de collons… més de dues hores per “una japonesa”… En algun moment, a aquesta frescura i espontaneïtat se li veu el llautó, i també en altres moments allarguen detalls que no aporten res. Si no hagués estat per això s’hagués emportat les 4 estrelles.

Menció especial també per la banda sonora que es manté a l’anime igual que els personatges, però no la història tot i que té alguns punts en comú. Ara em venen ganes de tornar a veure l’anime per poder “constatar” aquestes diferències… ;-)IMDb (7,4):
“Quan dues amigues molt íntimes es relacionen amb un mateix noi es posen d’acord per enganyar-lo.”

Cap comentari:

Publica un comentari