Bloc personal,

divendres, 19 de març del 2010

Un helicòpter a la porta de casa

Estava tant tranquilament 'picant pedra' aquí a l'estudi quan sentit un soroll destorbador. Un helicòpter gros com una mala bèstia havia passat pràcticament arran de terra pel costat de la finestra. Després ha desaparegut. I al cap d'una estona he tornat a sentir un gran soroll. He sortit a la terrassa i hi havia la policia municipal tallant el tràfic del carrer i l'helicòpter que acabava de passar per la finestra de casa aterrant a l'aparcament del mercat de "La Ciudad sin Ley" altrament coneguda com La Collada.

Han baixat dos sanitaris corrents i han entrat en una ambulància que els estava esperant i han sortit cagant òsties... La gent ha començat a reunir-se a la porta de casa per comentar l'extraordinari esdeveniment i pel que he anat escoltant algú ha caigut d'alguna casa... i pel que deien devia ser una dona, però no netejant els vidres perquè ja els va netejar ahir... ;-) En fi... coses de la vida.

Aquí algunes fotos de l'enlairament quan han marxat al cap d'aproximadament una hora. I sí, els cables que veieu penjant no són del tercer món ni d'una urbanització il·legal, no; són d'aquesta "Ciudad sin Ley" que li dic jo, considerada a nivell contributiu com a zona residencial... P A T È T I C :(

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada