Bloc personal,

dissabte, 17 d’abril del 2010

Sitjazz Band

La Sitjazz Band és una d'aquestes formacions que, personalment, no aniria a veure perquè no és el tipus de jazz que a mi m'agrada...

No obstant fa anys els veia tocar, almenys a una part dels integrants de la formació, al passeig Marítim de Sitges durant els vespres d'estiu. Sovint sortíem a estirar les cames pel passeig i a l'arribar al Pic-Nic fèiem una parada obligatòria i ens hi estàvem una bona estona escoltant-los. De fet ells tocaven per la gent de la terrassa del Pic-Nic, però sempre acabàvem fent una bona colla la gent que els escoltàvem en el transcurs del passeig.

Ahir al vespre però, em van convidar al sopar de La Nit de l'Empresa que organitza l'Adeg i davant d'un aperitiu esplèndid, cal dir-ho, estaven amenitzant primer la vetllada i després en el sopar també. Llàstima que sóc un home i només puc fer una cosa al mateix temps... ;-) i només podia estar o bé pel sopar o bé per la música... Malgrat tot haig de dir que em van sorprendre molt positivament perquè des de l'última vegada que els havia escoltat han evolucionat i han millorat moltíssim i, més enllà de que el tipus de música et pugui agradar més o menys, han escollit un repertori molt agraït i et fa sentir bé mentres escoltes la seva música. A més es nota que ells la disfruten. O sigui que chapeau!

El clarinet, Juli Aymí, llavors era ben jovenet i tot i que el seu aspecte enganya perquè sembla més jove del que és, llavors és que era un crio... I me'l mirava amb admiració perquè ho feia molt bé. D'aquestes passejades només vaig poder escoltar el trompeta al final de l'època en que tocaven a la terrassa del Pic-Nic. Però com dic, han canviat tots a millor.

Pel que he anat sabent, de la formació hi ha gent que té feines "normals" i altres que estan, per exemple, a la Barcelona Jazz Orquestra juntament amb "monstres" de la talla de Víctor de Diego, Pep Pascual, Mattew Simon, Ivó Ollé, Sergi Vergès o Ignasi Terraza que jo tingui anomenats...

Sitjazz Band són:
Josep Tutusaus, trombó de vares
Juli Aymí, clarinet i saxo
Jordi Sans, banjo
Joan Pinós, contrabaix i tuba
Alexey Baitchouk, trompeta i
Òscar Ferret, washboard i piano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada