Bloc personal,

dimecres, 25 de febrer de 2015

Birdman: or (The Unexpected Virtue of Ignorance) (2014)
[205]

M’ha agradat des dels primers títols de crèdit!

Feia temps que anava darrera d’aquesta pel·lícula per veure-la, però no ha estat fins ara que n’he tingut l’oportunitat. Havia vist alguna imatge del trailer i ja m’havia seduit bastant les imatges que es mostraven i la història que em podia imaginar. Però la veritat és que al final no ha tingut res a veure. Amb tot ha estat molt millor del que en cap moment em podia imaginar. I això que és bastant atípica per una pel·lícula per a “tots els públics”…

Per qui no l’hagi vista, potser és més important que llegeixi el veritable nom de la pel·lícula: The Unexpected Virtue of Ignorance (La inesperada virtut de la ignorància). Sóc conscient que a molta gent no li agradarà gens, però s’ha de veure per tenir-ne una opinió.IMDb (8,1):
“Un actor i productor de teatre, que amb anterioritat va protagonitzar un superheroi amb molt d’èxit, lluita amb el seu propi ego alhora que intenta recuperar la seva família, la seva carrera i ell mateix en els dies previs a la inauguració de la seva obra de Broadway.”

Cap comentari:

Publica un comentari