Bloc personal,

dissabte, 6 de juliol del 2019

Gantz (2010)

[734]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Shinsuke Sato
Guió: Hiroya Oku (manga), Yûsuke Watanabe
Actors: Kazunari Ninomiya, Kanata Hongô, Ken'ichi Matsuyama

[ Acció, terror, ciència ficció ] 2h 10min

Sinopsi

IMDb (6,5):
“Després d’intentar rescatar a un home de les vies del metro, dos adolescents es desperten en una habitació dominada per una misteriosa esfera negra que els envia a caçar i matar alienígenes que s’amaguen a la Terra.”

Crítica

Després de veure Gantz: O (2016), aquesta es fa pesada i avorrida…

Al principi és tant lenta… i quan comença a aparèixer una mica d’acció i explicar de què va la pel·lícula, ja s’ha acabat. Espero que la segona part s’arregli una mica.

Resum (amb espòilers)

Un noi cau a la via del metro i un amic de la infància que feia anys que no veia, l’ajuda a sortir-ne, però tots dos són embestits pel metro. En comptes de morir apareixen en una habitació d’un pis d’on no en poden sortir on només hi ha una bola negra i més persones. Algunes persones que acaben de morir són cridades per un alienígena en forma d’esfera negra perquè lluitin contra altres alienígines infiltrats a la Terra. Els són proporcionats un mono negre que els dota de més força i els protegeix dels cops i algunes armes. Com més enemics destrueixen, més punts els són concedits. L’objectiu és arribar als 100 punts, moment en el que podran escollir entre que els sigui borrada la memòria i tornar a la seva vida de sempre o ressuscitar algun company.

L’incertesa s’apropia dels dos amics en el moment que tota aquesta informació els és amagada pels seus propis companys i ho han d’anar aprenent mica en mica. Els més veterans en el joc utilitzen els nouvinguts d’esquer per poder matar els alienígenes.

Tot això barrejat amb les històries personals dels dos protagonistes i dels diferents companys que van apareixent. A mida que aprenen les normes del joc i en el moment que un dels dos protagonistes mora, l’altre pren com objectiu treballar tots junts per aconseguir els 100 punts i reviure tots els que han mort a “la partida”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada