Bloc personal,

dilluns, 8 de juliol del 2019

Gantz: Perfect Answer (2011)

[735]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Shinsuke Sato
Guió: Hiroya Oku (manga), Yûsuke Watanabe
Actors: Kazunari Ninomiya, Ken'ichi Matsuyama, Yuriko Yoshitaka

[ Acció, terror, ciència ficció ] 2h 10min

Sinopsi

IMDb (6,8):
“La mort de Kato canvia completament la visió de Kurono de la vida. Decideix seguir lluitant fins que guanyi 100 punts perquè pugui recuperar Kato. GANTZ torna a trucar a diversos altres participants que no van voler marxar després de guanyar 100 punts. Abans que Kurono aconsegueixi ressuscitar a Kato, torna inesperadament. GANTZ i els combatents s’enfronten a un enemic pitjor que mai. Per empitjorar les coses, GANTZ comença a actuar. GANTZ tria el següent objectiu… aquesta vegada no és un alienígena, sinó una noia humana. Cada participant no disposat al joc retorçat de GANTZ té un motiu diferent per lluitar, ja sigui per protegir a un ésser estimat o per fer el que pensen que té raó.”

Crítica

Això ja és una altra cosa…

Aquesta sí val la pena. Hi ha acció de veritat i ben feta i, a més, hi ha una mica més d’explicació i de contingut. Aquesta m’ha agradat!

Resum (amb espòilers)

Després que mori Kato, Kurono promet dedicar-se a aconseguir els 100 punts per tornar-li la vida, especialment després que aparegui un Kato actuant de manera erràtica i, al mateix temps, consti com a mort. Finalment qui aconsegueix primer els 100 punts és l’home de més edat que, per sortir del dubte, torna a la vida a Kato, amb al qual cosa descobreixen que l’altre Kato és un alienígena.

Kurono també ha aconseguit els 100 punts i torna a la vida un dels personatges que apareixien a la primera part i esperava que els nouvinguts morissin fent d’esquer per actuar. En realitat, però, fan tornar un alienígena que, un cop dins l’habitació de Gantz, fa entrar tota la resta d’alienígenes i comencen a disparar a tort i a dret.

Finalment només queden vius Kato, Kurono i l’alienígena. Amb GANTZ a punt de ser destruït, Kurono s’ofereix perquè la resta puguin seguir lluitant i acabar amb els pocs alienígenes vius, doncs la majoria de companys han mort sense aconseguir el seu objectiu de retornar a la vida als seus éssers estimats. Tots són tornats a la vida, però sense records del què ha passat…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada