Bloc personal,

diumenge, 7 de juliol del 2019

Piano no Mori (2019) S02 (El bosque del piano)

[88]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Gaku Nakatani
Guió: Bob Buchholz, Megan Buchholz, Makoto Isshiki (manga)

[ Animació, aventura, drama ] 12 capítols de 25 min.

Sinopsi

IMDb (6,8):
“Dues persones diferents, el fill d’una prostituta i el fill d’un músic professional, desenvolupen un vincle d’amistat a través del seu amor per tocar el piano.”

Crítica

Quin suplici!

Aquesta segona temporada s’ha fet llarga i pesada com ella mateixa. L’he acabat de veure perquè volia saber el desenllaç final… El que està clar és que es van cansar de dibuixar fotogrames i, capítol rera capítol, són imatges fixes escoltant els pensaments de la gent en el moment que escolten una vegada i una altra peces de concurs de piano, moltes vegades la mateixa… Un avorriment total.

Han mantingut l’“opening” de la primera temporada, però han canviat l’“ending”… En la meva opinió un gran desecert.

Resum (amb espòilers)

Continuen els concursos de piano de Kai Ichinose contra Shuhie Amamiya en els que la competitivitat només està de part d’aquest últim perquè la naturalitat sorgeix del primer. L’últim dels concursos és el de Chopin a Varsòvia, Polònia. En les diferents fases del concurs, Amamiya és eliminat i tot que li diu el que de veritat pensa a Kai, finalment l’acaba ajudant a guanyar, com no podria ser d’altra manera el concurs. Coneixem les adversitats que han hagut de passar la resta de participants per arribar a aquesta fase final, així com les manipulacions de part del jurat.

Acabat el concurs, el guanyador i 6 finalistes comencen una gira mundial de concerts. Amb els diners del premi li paga una operació de mà al seu mestre Ajino qui no n’està massa convençut de voler seguir tocant, i finalment fan un concert tots dos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada