Bloc personal,

divendres, 28 de juliol del 2017

Star Trek VI: The Undiscovered Country (1991)




[509]

Encara aguanta bastant bé…



Lorem ipsum.



Si l’anterior era la pel·lícula de Kirk (William Shatner director), aquesta és la d’Spock (Leonard Nimoy guionista i productor executiu). Recordem que la IV era Leonard Nimoy director.

Després del ”pastel” de la 5a pel·lícula, aquesta està força bé. I si seguís els criteris de seguidor/fan de la sèrie, encara se li podrien posar les 4 estrelles. Però es veuen bastant evidents errades pròpies de sèrie B tot i que la història està bastant interessant. Finalment no deixa de ser la típica pel·lícula de conspiració, de carregar-li el mort a un altre i una de presons, tot aplicat a l’espai i als personatges originals de Gene Roddenberry. El que sí em falla molt és el final amb els aplaudiments forçats sense cap sentit…

En el moment que es va rodar i estrenar aquesta pel·lícula, estaven emetent per televisió la sèrie Star Trek: The Next Generation (1987-94). Devien estar entre la 4a i 5a temporada d’un total de 7. I aquesta és, oficialment, l’última pel·lícula del Kirk, Spock, McCoy, Scotty, Sulu, Uhura i Checov… encara que és evident que sempre han anat fent aparicions puntuals en les diferents sèries i pel·lícules de la franquícia.

APUNTS: En tota la pel·lícula van tirant amb la USS Enterprise NCC-1701-A, però al final acaba molt malmesa.



IMDb (7,2):
“En vigílies de la seva jubilació, Kirk i McCoy són acusats d’assassinar al canceller de Klingon i empresonats. La tripulació de l’Enterprise ha d’ajudar-los a escapar per frustrar una conspiració destinada a sabotejar l’última esperança per a la pau.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada