Bloc personal,

dilluns, 5 d’octubre del 2009

Propera sortida "muntanyes de Prades"


Mostra Circuit moto "Prades i Montsant" en un mapa més gran

M'he estat preparant la propera sortida que he comentat aquí i ja m'ho tinc més o menys preparat.

Són mooolts quilòmetres: 269 Km. I moooltes hores: 5 hores 23 minuts. Així que he preparat la sortida, per fer en un dia sencer, en tres etapes:
  • La primera etapa, de 90 Km. i quasi 2 hores de caseta fins Poblet: passant per carretera del pantano, l'Arboç, Banyeres del Penedès, Sant Jaume dels Domenys, el Pla de Manlleu i a can Llenas girant a l'esquerra fins Santes Creus. Des d'allà, evitant carreteres principals, Pont d'Armentera, Pla de Santa Maria, Figuerola del Camp, Lilla, Montblanc, l'Espluga de Francolí i Poblet.
  • Allí cafetó... ;-) La segona etapa, de Poblet fins Vilaplana (afores de Reus), 101 Km. i quasi 2 hores més: Poblet, Prades, Albarca, Cornudella de Montsant, la Morera de Montsant, Escaladei, la Vilella Alta, la Vilella Baixa, Gratallops, Falset, Pradell de la Teixeta, Riudecols, les Borjes del Camp i, girant a l'esquerra evitant Reus, Mas Pujols, l'Aleixar i Vilaplana.
  • Dinar aquí. I tercera i última etapa de 78 km. i 1 hora i 30 minuts, Vilaplana, la Selva del Camp, Alcover, Valls, Alió, Rodonyà, el Vendrell, Calafell, Cunit, Cubelles i a caseta de nou.
Pot estar bé, no? Ja us explicaré.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada