Bloc personal,

dissabte, 15 d’agost de 2015

Donnie Darko (2001)
[260]

Una obra mestra!

Aquest pel·lícula ja l’havia vista. De fet, només amb el principi, el noi estirat a la carretera amb la bicicleta al costat, ja tenia clar que l’havia vista. Però no tenia cap record conscient, ni positiu ni negatiu, del què anava la pel·lícula… només tebia flashos… Potser veure la pel·lícula amb innombrables talls per la publicitat feien impossible seguir-la correctament.

I ara tinc el dubte de si aquesta versió del director és tant profundament diferenta de la versió original de la pel·lícula o què. Perquè quan la vaig veure per primer cop (o segon…) no vaig tenir la sensació com ara… devia pensar “està bé” o “una més…”

Ara el que tinc clar és que, o bé és el muntatge del director o potser la pel·lícula en sí, en qualsevol cas és una obra mestra!. Potser no és més que un bucle i estic vivint un salt en el temps… ;-)IMDb (8,1):
“Un adolescent amb problemes psiquiàtrics té moltes visions d’un gran conill que el manipula per cometre una sèrie de delictes, tot just d’haver-se escapat per poc d’un estrany accident.”

Cap comentari:

Publica un comentari