Bloc personal,

dissabte, 1 de juny del 2019

Creepshow 2 (1987)

[722]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Michael Gornick
Guió: Stephen King, George A. Romero
Actors: George Kennedy, Lois Chiles, Domenick John

[ Comèdia, fantasia, terror ] 1h 32min

Sinopsi

IMDb (6,1):
“Tres contes esgarrifosos que inclouen un venjatiu nadiu americà de fusta, un monstre devorador en un llac i un autoestopista que vol venjar-se i no morirà.”

Crítica

Molt infantil i bastant avorrida…

La recordava bastant, però se m’ha fet llarguíssima i avorrida. A sobre, ara, al final de la pel·lícula, com un extra, hi ha el tràiler de la pel·lícula quan la publicitaven: veient el tràiler veus tooota la pel·lícula amb tots els spoilers possibles.

Resum (amb espòilers)

Tres històries de “terror” independents:

1.- En un poble de mala mort un home cuida un indi de fusta que dona la benvinguda als visitants. Quan uns joves assalvatjats entren a la botiga a robar i acaben matant la parella d’avis que la cuiden, l’indi de fusta pren vida i es cobra una justa venjança.

2.- Dos parelles de joves van a nedar a un llac on hi ha una balsa de fusta al mig per prendre-hi el sol. Una mena de massa viscosa, semblant a un plàstic gegant, amb vida pròpia comença a rodejar-los i els va matant un per un. Quan finalment l’últim supervivent arriba a terra ferma, pensant que ja està sa i estalvi, és engolit per la forma viscosa.

3.- Una dona amb molts diners, paga perquè li facin l’amor. Tornant a casa amb el temps just perquè el seu marit no se n’adoni, atropella un autoestopista i es dona a la fuga. El mort se li va apareixent al llarg del recorregut fins a casa i l’ha d’anar atropellant reiterades vegades. En arribar a casa, pensant que ja se n’ha desfet del zombi, amb el cotxe en marxa dins el garatge, la dona acaba morint entre ofegada pels gasos del cotxe o d’un infart.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada