Bloc personal,

dimecres, 26 de juny del 2019

Battleship (2012)

[730]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Peter Berg
Guió: Jon Hoeber, Erich Hoeber
Actors: Alexander Skarsgård, Brooklyn Decker, Liam Neeson

[ Acció, aventura, ciència ficció ] 2h 11min

Sinopsi

IMDb (5,8):
“LUna flota de vaixells es veu obligada a lluitar contra una armada d’origen desconegut per descobrir i frustrar els seus objectius destructius.”

Crítica

Doncs jo m’ho he passat la mar de bé…

Malgrat la mala puntuació a IMDb és un blockbuster força entretingut i bastant ben fet. En el moment que oblides aquests contraplanos fets a correcuita que et diuen “això és un set de gravació”, la història és tan moguda que no tens temps de fixar-te en les pífies. Jo he estat d’allò més entretingut.

Resum (amb espòilers)

La NASA envia a l’espai un senyal per saber si hi ha vida alienígena i, sense esperar-s’ho, anys després arriben a la terra cinc naus tripulades per extraterrestres i no venen justament a dir hola…

Un marine nord-americà intenta reconduir la vida dispersa del seu germà i, després d’algunes pífies vitals, l’acaba enrol·lant a la marina també. El germà té punts forts, però també es deixa portar pel seu temperament i això el porta a ser gairebé expulsat quan, participant en unes maniobres militars al Pacífic, amertitzen les naus extraterrestres tot i que, de moment, estan inactives. Quan s’hi acosten s’activen i comencen a destruir tots els vaixells, incloent el del germà gran.

El germà petit acaba prenent el comandament en una zona marítima restringida on no pot rebre ajuda exterior i, malgrat que la seva primera intenció és atacar de front amb la inevitable destrucció de la pròpia nau, ha d’ajudar els nàufrags de la resta de vaixells cosa que li dona temps per, mica en mica, amb més enginy que altra cosa, acabar destruint algunes naus alienígenes.

L’objectiu final és impedir que els alienígenes envïin un senyal al seu planeta per dir-los que poden venir. Després de lluites i més lluites, acaben destruint-los i el germà petit és condecorat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada